IJSSALON DA VINCI AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 31 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij IJssalon Da Vinci Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

18 apr 2024 om 11:54 Super lekker ijs en waar voor je geld!!
14 apr 2024 om 19:59 Top ijs
8 okt 2023 om 10:08 Heerlijk ijs, wafeltjes zaten er niet bij
4 okt 2023 om 5:29 Bezorgtijd wel 8x bijgesteld. Een uur gewacht uiteindelijk
23 sep 2023 om 12:04 Ze hebben echt wel lekker ijs. Maar dit keer zat er her en der een smaakje aan het ijs. Let op kruisbesmetting mensen!
18 sep 2023 om 11:06 Dank u wel.
11 sep 2023 om 21:17 We love this gelato, our favorite in town - but we ordered 2 med large, they filled 2 medium small cups- much cheaper- and set the smaller cups in the large cups, so they looked bigger- but were not. Upset they did this. Not very nice.
21 aug 2023 om 11:32 Lekker ijs. Kreeg uren na mijn bestelling dezelfde bestelling aan de deur aangeboden. De eerste scheen niet goed te zijn? Raar, want kreeg exact wat ik bestelde. Heb het niet aangenomen. Mogelijk een extra voor de bezorger geweest.
20 aug 2023 om 22:03 Little bit slow delivery but superb Ice cream! The flavours are really great.
15 jul 2023 om 6:03 Heerlijk ijs.Maar is vind het wel schandalig dat ze voor een klein bakje slagroom €4.90 durven te vragen.
20 jun 2023 om 19:31 Heerlijk ijs,veel keus aan smaken. Snelle bezorging.
19 jun 2023 om 23:47 Perfect!!! Snel, mega lekker en nog koud :)